IMG_0982

EDVIN KACNIA
Specialist


Edvin Kacnia i mbaroi studimet e larta në Universitetin UBT, dega Ekonomi-Financë. Më pas kreu një kurs profesional për sistemet e audios dhe videos. Punoi intensivisht për një periudhë 5-vjeçare për “Prosound SHPK”, si inxhinier audio dhe video. Në janar 2016 u emërua specialist në Qendrën për Hapje dhe Dialog.