Ena Bulku

ENA BULKU
Drejtor


Ena Bulku ka mbaruar Universitetin e Arteve në Tiranë, Bachelor në specialitetin ‘Pikturë Grafike’ në vitin 2011 dhe Master Shkencor në specialitetin ‘Grafik’ në vitin 2013. 

Është angazhuar në organizata të ndryshme si ‘Animal Rights in Albania’ dhe ‘Uniteti Mendo Pozitiv’ si bashkë-themeluese dhe aktiviste gjatë viteve universitare. 

Ka punuar si koordinatore për projektin ‘Albanian Heritage Center’ në mbrojtje të trashëgimisë kulturore dhe ka drejtuar projektin ‘Art Therapy’ në Burgun e Grave I.E.V.P. Tiranë, gjatë viteve 2011-2013.

Eksperienca e saj në fushën e Marrëdhënies me Publikun (PR) ka nisur të zhvillohet në sektorin privat, në kompaninë e-comerce Net Trade Albania, ku ka punuar kryesisht në zhvillimin e marketingut digjital në periudhën 2013-2015, si edhe ka konceptuar dhe menaxhuar projekte me fokus e-comerce në të njëjtën kompani, gjatë viteve 2016-2018. 

Ka punuar si social media PR në Ministrinë e Kulturës gjatë 2019-2020.

Pjesë e stafit të COD që nga qershori 2020, ku drejton Qendrën për Hapje dhe Dialog.