Klajdi-Terolli

KLAJDI TEROLLI
Specialist


Klajdi Terolli ka mbaruar studimet për shkenca politike në Albanian University dhe ka përfunduar Masterin për Marrëdhënie Ndërkombëtare. Zotëron kualifikime të gjuhës angleze e italiane. Ka njohuri mjaft të mira të menaxhimit dhe koordinimit të projekteve. Ai ka marrë pjesë në seminare të ndryshme dhe konferenca ndërkombëtare.