Ekspozitë

Punime Olimpike

Poster koksh

Qendra për Hapje dhe Dialog #COD,

në bashkëpunim me Akademinë Olimpike Shqiptare #AOSH dhe me mbështetjen e Komitetit Olimpik Kombëtar Shqiptar #KOKSH çeli ekspozitën me punime olimpike.

Punimet e kësaj ekspozite janë realizuar nga nxënës të shkollave të ndryshme të Shqipërisë gjatë Javës Olimpike.

Hapur për publikun: 12 – 23 qershor 2023

Fotografi