Ekspozitë

Unbroken Ukraine

Poster ukraina kids expo

#COD në bashkëpunim me Bankën Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim

#BERZH çeli ekspozitën me titull: “Unbroken Ukraine”.

Në këtë ekspozitë prezantohen 27 piktura të fëmijëve me origjinë ukrainase, të cilat shprehin ndjenjat e qarta të frikës dhe izolimit të tyre, si dhe dëshirën e tyre të vazhdueshme për paqe. Ato vijnë në #COD si një deklaratë solidariteti me dhe në nderim të popullit të Ukrainës.

Hapur për publikun: 15 – 29 qershor 2023

Fotografi