Ekspozitë në COD

→ Ekspozita | “Shëndeti Mendor, Një Sfidë e Padukshme”

COD – Center For Openness And Dialogue në bashkëpunim me Autoritetin Shëndetësor Rajonal, çelën ekspozitën “Shëndeti Mendor, Një Sfidë e Padukshme”.
Arti është pjesë e rëndësishme e terapisë së trajtimit të të prekurve nga probleme të shëndetit mendor ndaj dhe COD ka kënaqësinë e veçantë të promovojë me anë të kësaj ekspozite botëkuptimin mbi sfidën me të cilën përballen çdo ditë e mbi të gjitha talentin e tyre.

➡️ Ekspozita qëndroi e hapur per publikun deri më 8 tetor, 2018