Ekspozita "Arkivi Fotografik Pietro dhe Larissa Quaroni-Shqipëria 1928-1931"

→ Arkivi Fotografik

Pietro dhe Larissa Quaroni-Shqipëria 1928-1931

Ekspozitë me fotografi të rralla të Shqipërisë në vitet 1928-1931, pjesë e arkivit fotografik të Pietro dhe Larissa Quaronit. Familja Quaroni i dhuroi shtetit shqiptar arkivin e familjes, me 780 foto të digjitalizuara, që hedhin dritë për një periudhë të historisë shqiptare.
Ekspozita do të qëndrojë e hapur nga data 17 maj-29 qershor 2019.