Loading Events
Find Events

Event Views Navigation

Events for May 2, 2018

Day Navigation

10:00 am

Startup – Inovacioni – E ardhmja

May 2, 2018 @ 10:00 am - 11:00 am
COD Biblioteka,
Bulevardi "Dëshmorët e kombit", 1
Tiranë, Albania
+ Google Map

Titulli (tema) e aktivitetit: “Startup – Inovacioni - E ardhmja” Përmbledhje e shkurtër e konceptit të aktivitetit: Rikonceptimifunksional i “Innovation Hub” dhe publikimi i risive që do regjistrohen në tëardhmen. Organizator/ë: Agjencia Kombëtare e Shoqërisë së Informacionit

Find out more »
6:30 pm

Takim me Confindustria Albania dhe Confindustria Firenze.

May 2, 2018 @ 6:30 pm - 7:30 pm
COD Biblioteka,
Bulevardi "Dëshmorët e kombit", 1
Tiranë, Albania
+ Google Map

-Takim përshëndetës me znj. Senida Mesi, Zëvendëskryeministre e Republikës së  Shqipërisë pranë Këshillit të Ministrave (TBC). Organizatorë: ConfindustriaAlbania, propozim i bërë nga Paradhoma e Zëvendëskryeministres, znj. SenidaMesi. Koncepti: Confindustria Albania e Confindustria Firenze nëbashkëpunim me Bashkinë e Firences do të

Find out more »
+ Export Day's Events