Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Takim me Confindustria Albania dhe Confindustria Firenze.

May 2, 2018 @ 6:30 pm - 7:30 pm

-Takim përshëndetës me znj. Senida Mesi, Zëvendëskryeministre e Republikës së  Shqipërisë pranë Këshillit të Ministrave (TBC).

Organizatorë: ConfindustriaAlbania, propozim i bërë nga Paradhoma e Zëvendëskryeministres, znj. SenidaMesi.

Koncepti: Confindustria Albania e Confindustria Firenze nëbashkëpunim me Bashkinë e Firences do të organizojnë nga data2 deri 5 maj 2018, një mision ekonomik-institucional në Shqipëri. Misioni do të jetëi fokusuar në sektorët e teknologjisë, informacionit dhe efikasitetin energjetik.Objektivi kryesor i kësaj iniciative është paraqitja e mundësive tregtare dheinvestuese që ofron Shqipëria, si edhe krijimi i kontakteve të para të biznesitmidis kompanive toskane dhe kompanive shqiptare.

Details

Date:
May 2, 2018
Time:
6:30 pm - 7:30 pm
Event Category:

Venue

COD Biblioteka
Bulevardi "Dëshmorët e kombit", 1
Tiranë, Albania
+ Google Map