Loading Events
Find Events

Event Views Navigation

Events for May 2018

Calendar Month Navigation

Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sunday
30

Pritje nga Kryeministri, Edi Rama të Shenjtërisë së Tij, Patriarkut të Moskës, Kirillit

Takim Pune

1
2

Startup – Inovacioni – E ardhmja

Takim me Confindustria Albania dhe Confindustria Firenze.

3

Takim Pune

4

Aktivitet me Kryeministrin, z. Edi Rama

5
6
7
8
9

Ministria e Turizmit dhe Mjedisit-Bashkëqeverisja

Intervistë e Kryeministrit, z. Edi Rama, (Ora News)

10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
+ Export Month's Events